maanantai 13. elokuuta 2018

Tervetuloa uuteen lukukauteen!


Uusi kouluvuosi on käynnistynyt ja me vanhemmat päällystämme kirjoja, tutkimme lukujärjestyksiä, etsimme sopivankokoisia sisäpelikenkiä...

Koulutyö on tärkeää ja me vanhemmat voimme osallistua siihen mm. vanhempainyhdistystyön kautta.
 

Mitä Haagan peruskoulun vanhempainyhdistys tekee?


 Vanhempainyhdistyksemme virallinen nimi kuvaa hyvin toimintaamme: Haagan peruskoulun Tuki ry. Tehtävämme on tukea lastemme ja nuortemme koulunkäyntiä sekä osallistua koulun toimintaan eri tavoin, kodin ja koulun välistä yhteistyötä kehittämällä ja hyvää yhteishenkeä ylläpitämällä.

Hankimme tapahtumilla varoja, joita ohjaamme koulun ja oppilaiden toivomiin kohteisiin – sellaisiin, jotka ehkä muuten jäisivät toteuttamatta. Samalla yhteinen tekeminen luo koululle ja perheille yhteisöllisyyttä ja me-henkeä.

Hankintoja teemme koululaistemme arjen iloksi. Viime lukuvuosina olemme hankkineet esimerkiksi seuraavaa: vuosittain stipendit joka luokalle ja oppiaineisiin, taulu-TV:t koulun aulaan, robotteja opetuskäyttöön, soittimia musiikinluokkaan, pihapelivälineitä välituntikäyttöön, uusi lippu salkoon koulun pihalle, iso kuramatto koulun eteiseen, kierrätysroskikset jokaiseen luokkahuoneeseen… jne. Näistä olemme ylpeitä - ja nämä varathan on kerätty yhteistyössä teidän kanssanne, kiitos kaikille eri tavoin mukana olleille!

Muuta toimintaamme on mm. suojatiepäivystys lukuvuoden alussa koulutien turvaamiseksi, Kodin ja koulun päivänä Reksin aamukahvit sekä koulun perinteisessä Haagan joulu –tapahtumassa tarjoamme kaikille perheille ja koulun väelle glögit ja piparit. Vuoden kokokohta on Kevättapahtuma huhtikuussa, nk. lauantai-koulupäivän yhteydessä. Aiemmista tapahtumista on kuvia ja juttuja tässä blogissa.
On hienoa näyttää lapsille ja nuorille, miten tärkeänä me vanhemmat pidämme koulunkäyntiä. Se onnistuu osallistumalla yhteiseen tekemiseen.
 

Lue lisää!


Vanhempainyhdistyksen tiedotus:

- Wilma
- Yhdistyksen Facebook: Haagan Tuki
- Yhdistyksen blogi: http://haagankoulunvanhemmat.blogspot.fi/   

 
Miten sinä voisit olla mukana? Keitätkö kahvia, organisoitko toimintapisteen kevättapahtumaan, oletko luokkatoimikunnassa, tarjoiletko joulujuhlassa glögiä? Keksitkö jotain ihan uutta?
 


Tervetuloa mukaan toimintaan!


Hyvää alkanutta lukuvuotta kaikille koululaisille perheineen sekä koulun väelle!

Yhteistyöterveisin,

Vanhempainyhdistys
Haagan peruskoulun Tuki ry

Tiina Viheriälä
vanhempainyhdistyksen puheenjohtaja
puh. 050 483 7643
tiina.viheriala(at)iki.fi





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti