torstai 13. huhtikuuta 2017

Kiitos kevättapahtumasta!

Kiitos teille kaikille hauskasta kevättapahtumasta viime lauantaina, jotka olitte tavalla tai toisella mukana. Tapahtumassa oli huikea määrä koulun väen, perheiden ja lasten kanssa toteutettua ohjelmaa: arpajaiset, kahvila, myyjäiset, nopeustutka, onnenpyörä, ongintaa, kynsien lakkausta, temppurata, kaupunkisota... Tuottoakin saatiin. Sillä tehdään vanhempainyhdistyksen valitsemia, koulun kanssa ideoituja hyödyllisia hankintoja koululle ja koululaisillemme.


Hyödyllisiä hankintoja

Viime vuosina vanhempainyhdistys on voinut, mm. juuri kevättapahtuman tuottojen ansiosta, hankkia koululle kaikenlaista hyödyllistä. Esimerkkeinä seuraavat: televisio koulun aulaan ja info-tv sisäänkäyntiin, kierrätysroskikset kaikkiin luokkiin, hätäpoistumistilanteita varten turvaliivit luokkiin, pihapelivälineitä kuten jalkapalloja, leffalippuja lukukisan palkinnoiksi, uusi koulun lippu salkoon, siivousvälineitä koululaisille siisteyskasvatuksen tueksi, jokakeväiset stipendit kaikille luokille ja oppiaineisiin...


Tule mukaan!

Toimintaan saa tulla mieluusti mukaan. Vuosikokouksesta on hyvä aloittaa, siellä ideoidaan tulevan kouluvuoden juttuja. Kokouksen päivämäärä ilmoitetaan pian, perinteisesti se on pidetty elokuun lopulla kun uusi kouluvuosi on käynnistynyt. Jokainen olkoot mukana sen verran kuin ehtii ja jaksaa - rohkeasti mukaan vaan.


Hyvää pääsiäistä ja kevään odotusta!


Terveisin Tiina
vanhempainyhdistyksen pj
tiina.viheriala@iki.fi
050 483 7643


Tervetuloa mukaan vanhempainyhdistyksen toimintaan ja/tai seuraa meitä myös fb:ssä:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti