perjantai 12. elokuuta 2016

Tervetuloa suunnittelemaan koulun ja kodin yhteistä toimintaa!




Vanhempainyhdistyksen eli Haagan tuki ry:n lukuvuoden 2016-2017 toiminta alkaa tapaamisella tiistaina 23.8. klo 17.30 Isonnevanpuiston kerhotalossa, koulun naapurissa (osoite: Isonnevantie 16 a).

Samalla pidetään yhdistyksen sääntömääräinen vuosikokous, jossa valitaan yhdistyksen hallitus. Kaikki toiminnasta kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan! Jokainen voi itse päättää minkälaisessa toiminnassa ja kuinka paljon haluaa olla mukana, joten rohkeasti mukaan vaan. Uudet vanhemmat ovat lämpimästi tervetulleita mukaan!

Tapaamisessa suunnitellaan lukuvuoden uusien ja jo perinteeksi muodostuneiden tapahtumien järjestämistä. Mukana tapaamisessa on myös koulun edustus.

Tapahtumissa ja toiminnassa mukana olo on paitsi rahan keräämistä koululaisille hyödyllisten hankintojen tekemiseksi, myös yhteistä mukavaa tekemistä vanhemmille, oppilaille ja koulun väelle. Rakennamme samalla positiivista yhteisöllisyyttä. Pysymme myös vanhempina paremmin mukana koululaistemme arjessa ja menossa.

Lämpimästi tervetuloa mukaan toimintaan!

Voit vain tulla tapaamiseen, olla yhteydessä allekirjoittaneeseen tai jättää yhteystietosi lapsesi luokan luokkatoimikunnan yhteystietolistalle (joka kerätään vanhempainillan yhteydessä jokaisessa luokassa).

Iloista koulusyksyä!

Vanhempainyhdistyksen puolesta terveisin,

Tiina Viheriälä
vanhempainyhdistyksen hallituksen sihteeri
tiina.viheriala [a] iki.fi, puh. 050 483 7643

***
Seuraa vanhempainyhdistyksen tiedotusta:
Yhdistyksen FB-sivut: https://www.facebook.com/HaaganTuki
Yhdistyksen blogi: http://haagankoulunvanhemmat.blogspot.fi/

PS: Huomasitko meidät ensimmäisinä koulupäivinä suojatiepäivystäjinä turvaamassa koululaisten tienylityksiä? Muistathan jatkossakin ajaa varoen koulun läheisyydessä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti